25 Nisan 2009 Cumartesi

Mango 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


soldaki çok kadınsımı diyorsunuz ozaman sağ resimdeki kombinasyon tam sizlik..

mevsimlerden bahar olsada hava soğuk ve ben çok üşüyorum. içimizi ısıtmak baharı anımsatan elbiseler..


Mango 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu çiçekleriyle ön plana çıkıyor. Rahat ve şık Mango tasarımları 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nda da yer alıyor.
Mango 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu yine Penelope ile tanıtımına devam ediyor. Baharın renklerini Mango çiçekleriyle buluşturan 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, Penelope'nin renkli kişiliyle bir bütün oluşturuyor. Modern çizgileri ve dökümlü tasarımlarıyla Mango 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu rahatlığı ve şıklığı bir araya getiriyor.

24 Nisan 2009 Cuma

MARGARET NİCOLE ÇANTA:)

ben yaz akşamlarında siyahtan vaz geçmem dyenler içinde...
yaz geliyor beyaz tercihim pembeyide seviyorum. bu çanta benim olabilirmi?:(sadece 200$:(:(

sizce bu çantanın beyazı nasıl? yaz için ideal bence:)


buda krem ve kahvenin uyumu..



Margaret nicole örgü çantanın her rengini paylaşmak istiyorum ..model güzel olunca renk farketmiyor ki..

MARGARET NİCOLE

pembe kombinasyonlarla çok şık duruyor..ister spor,ister günlük kıyafetlerle kullanın..çok güzell değil mi?


Margaret nicole örme kurdeleli çantası gerçekten HARİKA!!!
vee her rengini sizlerende görmesini istedim. ben en çok gri ve pembe kurdele liyi sevdim
çookkk güzelll istiyorummmmmmmm....

23 Nisan 2009 Perşembe

NİSAN YAĞMURLARINA ROMANTİK ŞEMSİYELER:)















Nisan ayı yazın habercisi güzelde benim gibi yağmurda ıslanmayı sevmeyenler için:)
iştee şemsiyeler..siyah ve pembe renkliler çok hoşuma gitti:)

22 Nisan 2009 Çarşamba

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı











23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1935 yılından itibaren kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin millî bayramıdır.
23 Nisan 1920 yılında TBMM'nin açılışının birinci yılında kutlanmaya başlanan Hakimiyet-i Milliye bayramı ile Himaye-i Etfal Cemiyeti'nin 23-30 Nisan'ı Çocuk Haftası ve haftanın ilk gününü de çocuk bayramı ilan ettiği 1935'den itibaren kutlanmaya başlanan bayramdır. Bu iki bayram 23 Nisan 1935 yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adı altında bir araya getirilmiştir.

Atatürk diyor ki:


Atatürk diyor ki:

“Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir.”

Tommy Hilfiger Haute Couture 2009 Koleksiyonundan Yazlık Spor Giyim Stilleri





Tommy Hilfiger Haute Couture 2009 Koleksiyonundan Yazlık Spor Giyim Stilleri


Yeni koleksiyonda kokteyl elbiseleri, günlük yazlık elbiseler, tulumlar, pantalonlar ve spor blazer ceketler gibi klasik parçalar ince kumaşlarla modern silüetlere dönüşmüş. Örgü askılı uzun elbiseler, plajdan kokteyle her yerde kullanılabilir. Tulumlar ve ipek eşofmanlar 2009 yazının trendlerini izliyor. Son birkaç sezondur tahtına yeniden oturan trençkot modelleri Tommy Hilfiger’ın couture yaz koleksiyonunda bolca kullanılmış, hatta bazı abiye trençkotlar da var. 80’lere özgü maskülen bir dişilik de içeren koleksiyon, sık kullanılan beyaz-sarı tonları ve lacivert ipekleriyle sade, spor ve zarif.
Tommy Hilfiger da, koleksiyonu için, “Haute Couture koleksiyon, 70’li ve 80’li yılların başında hakim olan parlak ve göz alıcı Amerikan spor giyiminden ilham alıyor,” demiş.

Penelope Cruz


























Penelope Cruz 1974 doğumlu İspanyol asıllı bir oyuncudur. Oscar‘a aday gösterilmesine rağmen henüz Oscar heykelciğini eline alamamış olan güzel oyuncu, bunun dışında pek çok önemli sinema ödülüne layık görülmüştür.
Çocuk yaşlarında iken kız kardeşine özenip dokuz yıl kadar bale eğitimi alan Penelope Cruz‘un dansa olan eğilimi ilerleyen yıllarda da devam etmiştir. Sinema yaşamı içerisinde pek çok film türünde yer alan ve pek çok role bürünen Penelope Cruz, 2006 yılında “Pedro’s Almodovar’s” daki performansı ile Cannes Film Festivali’nde “en iyi kadın
oyuncu” ödülünü kazanmıştır.

20 Nisan 2009 Pazartesi

şimdide turkuazın uyumuna bakalım??



ne yalan söyliyim renk uyumu çok hoşuma gitti:)

renk uyumu harika..


internette gezinirken gözüme çarptı ve çok hoşuma gitti sizlerinde görmesini istedim.. doğrusu ayakkabılara vuruldum..kemerle ayakkabının,çantayla tshirtn uyumu gözümden kaçmadı..

mudo tshirtler çok uygun.)


haftanın ilk günü renkli renkli başlamak istedim:)sanırım pazartesi sendromu yaşamamak için ve çok uygun hemde kaliteli fiyata bakın neler buldum..

19 Nisan 2009 Pazar




DANTELLİ TAYTLAR SİZCE NASIL?


Bu birkaç gün içinde ünlülerin sokaklarda gezerken çekilen çoğu fotoğrafında siyah taytlar başrolde, işte size birkaç örnek.
. Stil ikonu Kate Moss, Londra’da alışveriş yaparken siyah tayt, topuklu çizmeler ve blazer ceket kombinasyonunu tercih etmiş. Lindsay Lohan’ı ise tayt ya da kilotlu çorap, uzun bir tişört ve uzun çizme üçlemesinden başka birşeyle görmek pek mümkün değil. Nicky Hilton’a tayt pek yakışmamış bence. Hilary Duff, siyah taytı siyah bir tişört ve yelekle tamamlayarak çıkmış sokağa. Elisha Cuthbert bu aralar aldığı kiloları vermek için spora giderken giymiş taytı.


!!!!! Paris Hilton ve Megan Fox, birkaç gün arayla siyah, dantel tayt giyerek sokağa çıkmışlar. Paris, taytın üzerine kısacık bir şort giyerken Megan Fox da uzun bir hırkayla tamamlamış siyah taytını. Benim sormak istediğimse siz bu tarz bir tayt giyer misiniz ve neyle tamamlarsınız?

RENK RENK ÇORAPLAR VE TATLAR






Tayt formunu çok beğeniyorum. Bence yakışan ve taşıyabilen için çok güzel bir ifade biçimi. Bazen kadını çok çekici gösteriyor bazen de çok cesur. İlk kez 14. ve 16. yüzyıl arasında asilzadeler giymiş. 2. Dünya Savaşı sırasında ise soğuk ülkelerde orduda insanların üşümemek için içlerine giydikleri bir tür iç çamaşırı olarak kullanılmış. 1970’lerde ilk Pierre Cardin’le moda oldu. Spor giyim için de kullanıldı. Ardından 1983’te Jean Paul Gaultier’in Madonna’ya yaptığı imaj üzerine iyice patladı...